Brokoli

Green Magic

Rani, visokog kvaliteta. Green Magic je brokoli vegetacije oko 65 dana od rasađivanja. Koristi se za potrošnju u svežem stanju s odličnom sposobnošću skladištenja. Vrlo lepog, kompaktnog cveta. Rast bočnih izdanaka je ograničen. Vrlo dobro podnosi visoke temperature. Pogodan za prolećnu (ukrivati sa agrilom) i jesenju proizvodnju. Cvetovi su tamno zelene boje, prosečna težina cvasti je 400-500 g.
Za proizvođače koji žele ranu berbu u uslovima visokih temperatura.

Green Magic
Pharos

Može se koristiti tokom cele proizvodne sezone. Upotrebljiva kako za svežu potrošnju tako i za preradu.Dužina vegetacije oko 80 dana. Cvetovi zelene boje, zaobljeni, težine oko 600 g.

Pharos
Naxos

Za berbu po toplom!
Naxos je novi hibrid namenjen berbi u leto. Čuvanje na polju i postojanost glavica nakon berbe su odlični. Lak za berbu. Biljka je bujna, sa visokim položajem glave. Berba: 75 do 80 dana posle sadnje. Tamno zelena, pravilna glava, težine 400-600 g. Visok kvalitet glavica za berbu preko leta.
Pogodan i za jesenju berbu.

Naxos
Marathon

Hibrid koji predstavlja standard za proizvodnju brokolija. Odlično podnosi nepovoljne uslove proizvodnje. Vrlo fina struktura cveta, vegetacije oko 80 dana od rasađivanja. Daje bočne izdanke. Pogodan za potrošnju u svežem stanju i industrijsku preradu.
Marathon je najrašireniji brokoli u proizvodnji u svetu uz pouzdano visok prinos.

Marathon
Parthenon

Snažan i ujednačen hibrid, koristi se za svežu potrošnju i industrisku preradu. Odlične tolerantnosti na stresne uslove, vrlo krupnih i ujednačenih cvasti odlične čvrstine i kupolastog oblika težine od 600- 800g. koje dugo zadržavaju kvalitet. Dužina vegetacije 80–85 dana, ne stvara bočne zaperke. Koristi se za jesenju proizvodnju. Visoka otpornost na promenu boje i šupljinu stabljike.

Parthenon