Programi

Farmtrac traktori

FARMTRAC je jedan od vodećih brendova traktora sa tradicijom dugom preko 60 godina. Prisutan je u 62 zemlje, koriste ga poljoprivrednici u Evropi, Aziji, Africi i Americi.

Veliki izbor traktora za različite namene

Ovi traktori, sa rasponom snage od 20-130 KS u opcijama sa pogonom na dva ili na sva četiri točka, su ekonomični i pouzdani i izuzetno mobilni i  fleksibilni, tako da nalaze primenu u svim granama poljoprivrede. U zavisnosti od veličine i snage traktora koriste se u ratarstvu, voćarstvu i vinogradarstvu, povrtarstvu, ali i u komunalnim delatnostima.

O brendu Farmtrack

FARMTRAC je indijski brend, a kvalitet ovih traktora od skoro potpisuje i veliki proizvođač Kubota,  koji se ujedinio sa kompanijom Escort pod čijim okriljem i nastaje Farmtrac. Ovim je kvalitet komponenti traktora podignut na viši nivo. Primena japanske tehnike u proizvodnji daje korisnicima sigurnost, pouzdanost i poverenje. FARMTRAC traktori su nagrađivani više puta, uključujući i prestižnu nagradu „Traktor godine” za model traktora Farmtrac 675 DT, a s obzirom na povoljne cene dostupni su većem broju korisnika.

Povoljan cena, 2 godine garancije, servisni tim koji dolazi na Vašu adresu

Pored povoljnih cena ono  što nas izdvaja od konkurentnih uvoznika su 2 godine garancije odnosno 1500 radnih sati. Prvi i drugi servis su besplatni pri čemu nije potrebno da kupac dovozi traktor do servisa, jer je naša ekipa servisera uvek spremna da izađe na teren na čitavoj teritoriji Srbije.

 

Na lageru su dostupni traktori od 26ks-90ks

FARMTRAC FT 26

FARMTRAC FT 26 naš najprodavaniji model je jedan izuzetan,  multifunkcionalan traktor  zgodan za proizvođače koji imaju manje površine  i uske međuredne zasade. Malih je dimenzija, kompaktan, lagan i okretan, vrlo lak za rukovanje. S obzirom na veliki radijus okretanja vrlo je zgodan za radove na manjim površinama, u uskim redovima. Našao je višestruku primenu  u voćnjacima i vinogradima, u povrtarskim zasadima, plastenicima, dobar je i za održavanje parkova i zelenih površina, sportskih terena i stadiona, za vršenje komunalnih poslova.

Ima pogon na sva četiri točka 4 x 4, prednju i zadnju vuču, , tako da je pogodan ne samo za ravne terene nego i za brdsko-planinske predele. Svoju primenu je našao na obroncima Fruške gore, kao i u Šumadiji na valovitim terenima, privatnim voćnjacima i vinogradima, a znatni broj korisnika se nalazi u zapadnoj Srbiji gde su veliki zasadi malina i borovnica gde se pokazao idealnim pomoćnikom za sve neophodne agrotehničke radnje.

Nekoliko ovih traktora je našlo primenu u održavanju sportskih terena.

FARMTRAC 6050 Nets 4 WD

Sledeći po jačini dostupan na lageru je FARMTRAC 6050 Nets 4 WD, snage 50 konja, takođe višenamenski, za ratarske parcele srednje veličine, i veće povrtarske zasade. Njegove odlične karakteristike prepoznali su kupci iz Šumadije, kao i zapadne Srbije

FARMTRAC 6075 EN 4WD

Traktor FARMTRAC 6075 EN 4WD od 75 konjskih snaga je jak i stabilan traktor sa dimenzijama i performansama idealnim za rad u voćnjacima i vinogradima. Kako su voćarski zasadi postavljeni u užim redovima u odnosu na druge poljoprivrende kulture, tako se ovaj traktor nižeg klirensa sa uskim tragom točkova savršeno uklapa u taj uski međuredni prostor. Uži je u odnosu na standardne traktore koji se koriste u voćnjacima i vinogradima.  Snažan je i pouzdan, zadovoljava potrebe svih priključih mašina u voćarstvu. Najviše ovih trakotra je prodato u Šumadiji.

FARMRTAC 6090 Nets 4 WD

FARMRTAC 6090 Nets 4 WD je moćan ratarski traktor od 90 konjskih snaga. S obzirom da se ratarske kulture seju na velikim površinama, da bi se što ekonomičnije izvršile sve agrotehničke radnje, traktor treba da bude dovojno jak da može da se na njega agregatiraju priključne mašine veće snage i širih radnih zahvata. Svoje kupce našao je u Vojvodini.

Za sve ostale informacije o vozilima pozovite kolege:

Boris 063 432 138

Mira 063 432 211

COMPACT SERIJA

KOMPAKTAN STIL, VIŠENAMENSKI KORISTAN

DETALJNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Dostupan u varijantama:

20KS, 22KS, 26KS, 26H KS

GLAVNE KARAKTERISTIKE FARMTRAC COMPACT SERIJE:

NETS SERIJA

BEZ PREMCA VIŠENAMENSKI, BEZ PARALELE U POUZDANOSTI

DETALJNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

DOSTUPAN U VARIJANTAMA:

50 KS

GLAVNE KARAKTERISTIKE FARMTRAC NETS SERIJE:

NARROW SERIJA

TEHNOLOGIJA VISOKIH PERFORMANSI, FENOMENALAN U VOĆNJAKU

DETALJNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

DOSTUPAN U VARIJANTAMA:

75 KS

GLAVNE KARAKTERISTIKE FARMTRAC NARROW SERIJE:

HIGH HORSEPOWER SERIJA

APSOLUTNA SNAGA, POVEĆANE PERFORMANSE

DETALJNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

DOSTUPAN U VARIJANTAMA:

75 KS i 90 KS

GLAVNE KARAKTERISTIKE FARMTRAC HIGH HORSEPOWER SERIJE:

EUROPELINE SERIJA

LINIJA TRAKTORA PROIZVEDENA U POLJSKOJ

DETALJNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

DOSTUPAN U VARIJANTAMA:

75KS - 120 KS

GLAVNE KARAKTERISTIKE FARMTRAC EUROPELINE SERIJE: