Navodnjavanje i folijeSistemi za navodnjavanje kap po kap

Garantovani kvalitet i pouzdanost opreme
Da bi se omogućila kvalitetnija i stabilnija proizvodnja voća i povrća na njivama nudimo provereno kvalitetne sisteme za navodnjavanje kapanjem, renomiranih svetskih proizvođača.
Stručni tim koji radi na programu navodnjavanja pomoći će da se pravilnim korišćenjem vašeg sistema za navodnjavanje kapanjem ostvare visoki prinosi.
Saradnja sa svetski renomiranim proizvođačima proizvoda za navodnjavanje omogućava da se na naše tržište prenesu najnovija dostignuća iz oblasti navodnjavanja.


Kompletna oprema za navodnjavanje – kap po kapSeraPlastik – Troslojne folije za plastenike
Troslojnu foliju za plastenike imamo u širini od 8,10,12 metara i debljine 150 ili 180 mikrona.Troslojna folija je u kombinaciji sa aditivima protiv kapanja – oznaka AF- i za difuziju(raspršivanje) –oznaka LD- svetlosti.
U svim slojevima folije nalazi se aditiv za UV stabilnost folije. UV stabilizator produžava vek trajanja i štiti foliju od degradirajućeg uticaja sunčevih zraka.Aditivi za difuziju svetlosti LD omogućavaju veći intenzitet fotosinteze kod biljaka u plasteniku i ne dozvoljavaju svetlosti da se fokusira u jednu tačku plastenika.

Prednost SeraPlastik troslojne folije u odnosu na konkurentske jednoslojne:
– Tri tanka sloja plastičnog filma imaju iste mehaničke karakteristike kao 30% deblji jednoslojni plastični film
– Aditivi za poboljšane osobine folije se dodaju u jedan,dva,ili tri sloja u zavisnosti od namene.Posledica toga je da aditivi traju duže,i ne nanose se jedan preko dugog
– Duži vek trajanja u odnosu na jednoslojne